Sanderusstraat 41 - 2018 Antwerpen - Belgiƫ

We garanderen
een buitengewoon,
glanzend resultaat!

Contacteer ons

Het beste resultaat bereikt u met osmosereiniging

Wilt u het allerbeste schoonmaakresultaat? Bij Osmose Cleaning kunnen we dat garanderen. Hoe? door de techniek van osmosereiniging toe te passen voor al uw schoonmaakactiviteiten in Antwerpen en zelfs heel België.

Wat is osmosereiniging?

Onze firma heeft jarenlange ervaring in de schoonmaaksector. In die periode hebben we geëxperimenteerd met verschillende technieken en voor ons levert osmosereiniging zonder twijfel het beste resultaat.
De reiniging werkt op basis van een Pure Water System dat kalk, mineralen en bacteriën uit leidingwater filtert en op die manier het water het beste reinigende vermogen geeft. Zelfs het gebruik van zeep en andere reinigingsmiddelen kan op deze manier beperkt of zelfs vermeden worden. Bovendien droogt het water na het wassen zo specifiek, dat er geen strepen of druppels achterblijven.

Gegarandeerd het beste resultaat

Osmose Cleaning is uw partner voor osmosereiniging in Antwerpen en omstreken. Daarnaast kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor andere schoonmaakactiviteiten, zoals het reinigen van zonnepanelen. Dankzij onze vakkennis en professionele materialen en producten mag u bij ons zeker zijn van het mooiste resultaat. We voeren zowel eenmalige als periodieke opdrachten uit.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Onze firma doet het onderhoud van appartementsgebouwen, huizen, bedrijfsgebouwen, gevels, noem maar op. Hebt u vragen over onze diensten of wenst u meer informatie? Aarzel niet en neem contact op voor een vrijblijvende offerte.