Sanderusstraat 41 - 2018 Antwerpen - Belgiƫ

We garanderen
een buitengewoon,
glanzend resultaat!

Contacteer ons

Schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in glaswerk

Osmose Cleaning is niet alleen expert in ramen wassen en osmosereiniging, we zijn ook de ideale partner voor de algemene schoonmaak van huizen, appartementen, kantoren,... Ook als schoonmaakbedrijf in Antwerpen hebben we onze pluimen reeds verdiend. U kunt dan ook rekenen op een snelle en degelijke dienstverlening.

Totaalpakket voor alle soorten glaspartijen

Onze firma is al jaren actief in de schoonmaaksector en is dan ook expert in alles wat met glazen wassen te maken heeft. We wassen niet alleen uw ramen, maar reinigen ook veranda’s, pergola’s, dakvensters, koepels, ramen op moeilijk bereikbare plaatsen, zonnepanelen, dakgoten en zelfs uw oprit.
Alle schoonmaakwerken gebeuren steeds met de grootste zorg en met een extra oog voor detail. Want ook de omlijstingen en vensterbanken worden mee onder handen genomen. Uiteraard spreekt het voor zich dat we enkel kwalitatieve producten en materialen gebruiken.

Onze kwaliteitsgarantie

Osmose Cleaning uit Antwerpen is actief in heel België. Wat kunt u van ons verwachten? Een correcte dienstverlening, snelle service en een mooi en proper resultaat. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor zowel éénmalig als periodiek onderhoud. Aan u de keuze!

Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte

Neem contact met ons schoonmaakbedrijf en ontdek hoe gemakkelijk uw woning of bedrijf steeds propere ramen en glaswerk kan hebben. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem gerust contact op.